Sleep strategies

Dine åtte år gammel nowEight åringer pleier å være gode sviller. Så lenge de har rikelig med muligheter for fysisk lek, bør de være trøtt ved leggetid og vekke bare sjelden med mareritt eller andre behov.

Barnet bør få omtrent ti timer søvn en natt. Beskytt denne gangen er det når barnet vokser og når hjernen konsoliderer og organiserer store mengder nytt materiale absorberer hver dag.

Sørg for at ditt barns leggetid er tidlig nok. canada goose norge butikker Start sengetid rutine tidlig nok til at du kan ha barnet ned i tide.

Du allerede vet dette om babyer, men det er også sant for en ungdom: En rutine hjelper signal om at det er på tide å trappe ned for søvn. En typisk rutine: en matbit, en dusj, pyjamas, tannpuss, og tid til å lese sammen.

barnet er gammelt nok til å dusje av seg selv, så lenge du holder deg innenfor hørevidde. Selv om hun er også gammel nok til å lese av seg selv, mange åttere fortsatt elsker å bli lest for, og sengetid er en koselig anledning. Et barn som er motvillige til å kose om dagen kan være mer mottakelig om natten.

Ditt liv nowWhat er bra for unger er bra for gås og gasse. Du har kanskje hørt disiplin ideen om at det bidrar til å ramme inn dine kommentarer om ditt barns oppførsel som “jeg” eller “meg” uttalelser i stedet for “du” uttalelser. ( «Det gjør vondt mine følelser når du sier det middag jeg gjort deg er brutto” heller enn “Du er uhøflig.”)

Vel, er den samme tilnærmingen anbefalt av ekteskap rådgivere når man diskuterer ekteskapelig atferd du misliker. Å si “Finne skitne klær på gulvet gjør meg føler at vi lever i kaos” setter partneren din mindre på defensiven enn “du alltid la skitne klær liggende rundt, du gris!”

Dette nettstedet gir informasjon av generell karakter, og er utformet for pedagogiske formål. Hvis du har noen bekymringer om din egen helse eller helsen til barnet ditt, bør du alltid konsultere med en lege eller annet helsepersonell. Vennligst les vilkårene for bruk før du bruker dette nettstedet. Din bruk av nettstedet indikerer ditt samtykke til å være bundet av vilkårene for bruk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *