Powell lækker gås opskrift

Redaktør Bemærk: The Best of Bud er en samling af nogle af de råd og opskrifter indsamlet af den afdøde Ralph W. Leavitt der blev pensioneret som Bangor Daily News udøvende sport redaktør og udendørs editoren i efteråret 1988. Han fortsatte med at skrive en ugentlig kolonne for papiret indtil sin død den 20. december, 1994. i løbet af sin næsten halvt århundrede som BDN udendørs klummeskribent han skrev mere end 13.000 søjler og en bog, måneder i Maine. Han medvirkede i sit eget tv-program, Bud Leavitt Show, der blev sendt på den Hildreth Netværk for 20 år, og den nationalt anerkendte og Waters udendørs program på Public Broadcasting System.http://www.canadagooseparka.top Mens nogle af de folk Bud interviewede er døde, deres bidrag og erindringer forbliver hos os.

Kun få mennesker ved mere om at udarbejde en Canada Goose for tabellen end Mrs. Stephen Powell i Dresden.

Polly Powell aldrig undladt at gøre oplevelsen behageligt, selv om ænderne flyver ud af pistol rækkevidde eller Steve undladt at kraniet os i en række og et skud på en Goose. Kom noontime dog jagt skuffelser spredes når Polly kaldte vi tre bohemoths til bordet.

Hendes opskrift, man personligt garanteret:

Historien fortsætter nedenfor reklame.

1 8 10 pund Canada Goose

1 medium leder af friske grønne kål, strimlet fint

8 firma, syrlige æbler, skrællet, uden kernehus og groft hakket

1 citron skrællet, podes og pulpen hakkede

1 kop hvidvin

1 kop italiensk persille, kun efterlader, chopped1 kop rosiner

kop Madeira kombineret med kop citronsaft.

Polly Powell siger hemmeligheden til trimme fedtet fra en vild gås er at stege den i en time i en varm ovn, før udstopning det. Hun griber initiale eksponering i den varme ovn vil smelte væk en del af fedtstoffet, der kan kasseres.

Hun sæsoner en gås liberalt med salt og en friskkværnet peber, gnide indersiden og ud med cut citron.

Polly siger, at der ikke er nogen tommelfingerregel med hensyn til madlavning tid, men hendes måde er en 475 graders F ovnen i 90 minutter.

Fyld: Blancher strimlet kål i en gryde med kogende vand i tre minutter; dræne og placere i en stor skål. Tilsæt de hakkede æbler, citron papirmasse, rosiner og kaste let. Hun tilføjer derefter urter, allehånde, salt, friskkværnet peber og en hvidvin. Toss og derefter kram hulrummet af gåsen let, truss og sted tilbage i stegeso. Ri fuglen periodisk med Madeira og citronsaft.

Bird gjort, når det er gylden brun og ben saft køre klar gul, når prikkes med en gaffel.

Polly Powell, realisere hun havde tre store spise ved bordet, næsten aldrig tog en chance for at kvæle en appetit. Hun tjente både ris og kartofler med fuglen.

Bedømmelse: fire store stjerner!

Man dør, kone kritisk såret i Standish crashPolice søger Gardiner mand, der undlod at returnere bil efter test driveMaine byen naglet af ‘Wessie, en 10 fods python sigende på loosePresque Isle kvinde anholdt efter Crash bil på I 95 i SmyrnaMan i kritisk tilstand efter at han rammer elg på vej hjem fra Skowhegan fairNew Maine Basketball Hall of Fame klasse repræsenterer generationsskifte shiftMaine s Boyington mister beslutning i MMA hovedturneringen i RussiaHusson kører tilbage på rekord indstilling tempo som hold sigter mod NCAA tourneyTheriault Homecoming på Oxford 250Four sponsorer drop Ryan Lochte efter Rio hændelse

Leave a Reply